50godina

Serbian English

Reference

reference47 godina poštenog rada, stvorile su veliki broj zadovoljnih kupaca i saradnika kako sa trgovinom tako i prozvodnjom gde naši proizvodi postaju sastavni deo artikala koji završavaju na tržištima širom sveta.
Konstantan kvalitet naših proizvoda, korektna saradnja uz dogovor i razumevanje je naša poslovna politika.
Lager gotovih proizvoda nam omogućava brzu i sigurnu isporuku, ako dođete kod nas robu možete dobiti dok popijete kafu, ako istu naručite telefonom ili na drugi način isporuka u 95% slučajeva ide istog radnog dana ,bilo da mi dostavmo ili šaljemo brzom poštom, u svakom slučaju roba je kod vas naredni dan i omogućava vam kontinuiranu proizvodnju ili dalju prodaju, 5% robe koja se ne isporučuje istog dana je zbog vaših posebnih zahteva u boji ili poseboj vrsti materijala od kog želite proizvod.
U želji da ispoštujemo svaki dogovor i potrebu kupca naše proizvode plasiramo na tržuštu Srbije, izvozimo uz svu potrebnu dokumentaciju koja vama kao uvoznicima omogućava lakši i brži uvoz sa što manje carinskih troškova.
Ako su vam potrebni naši proizvodi ili usluge, kontaktirajte nas, sigurno ćemo ostvariti saradnju na obostrano zadovoljstvo.